Έτοιμο το android application του RT Pulse!

Μετά από μήνες σκληρής δουλειάς και δοκιμαστικών λειτουργιών, μπορούμε πλέον επίσημα να ανακοινώσουμε την κυκλοφορία της android εφαρμογής του RT Pulse που ξεκίνησε ήδη και χρησιμοποιείται από τους χρήστες των πελατών μας.

Το mobile application ήρθε σαν ιδέα, όταν σκεφτήκαμε πόσο πιό εύκολο θα ήταν για εμάς σαν χρήστες, να μπορούμε να κλείνουμε τα μαθήματα μας στο γυμναστήριο και να κάνουμε αλλαγές όπου και αν βρισκόμαστε χωρίς να μπλέκουμε με τους browsers των κινητών μας. Η ιδέα ωρίμασε μέσα από συζητήσεις για τον σχεδιασμό και την λειτουργία του και έγινε πράξη. Άλλωστε, η νοοτροποία μας είναι να κάνουμε τις ιδέες μας πράξεις και να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας.

Έτσι λοιπόν δημιουργήσαμε το android application, βασιζόμενοι στις δυνατότητες που έχουν τα μέλη στο διαδίκτυο. Ο πρώτος μας στόχος, δηλαδή η δυνατότητα κρατήσεων από το app, επιτεύχθηκε. Οι βελτιώσεις έρχονται στις επόμενες εκδόσεις όπου τα μέλη θα μπορούν να επεξεργάζονται τις πληροφορίες τους από το app και άλλα πρόσθετα features που έχουμε σκεφτεί. Επίσης ετοιμάζουμε και το mobile app για τα κινητά που χρησιμοποιούν λειτουργικό IOS.

Μας αρέσει να γινόμαστε καλύτεροι για να καλύπτουμε κάθε σας ανάγκη!!

Pin It