Το RT Pulse είναι ένα δυναμικό πρόγραμμα διαχείρισης πελατολογίου και online κρατήσεων πραγματικού χρόνου που απευθύνεται σε γυμναστήρια, σχολές χορού και άλλες σχολές ομαδικών δραστηριοτήτων. Αποτελεί δημιούργημα της Hub IT σε συνεργασία με το πρωτοποριακό γυμναστήριο Freemotion Καλαμάτας, του οποίου το προσωπικό και τα μέλη βοήθησαν με τις ιδέες και τις παρατηρήσεις τους.

Το RT Pulse σας παρέχει όσα χρειάζεστε για να μετατρέψετε το πάθος για την άσκηση σε επιτυχημένη επιχείρηση. Περιέχει όλα τα χρήσιμα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν με τον προγραμματισμό της επιχείρησής σας, με την διαχείριση του πελατολογίου σας, την επικοινωνία με τους πελάτες σας ώστε να σας υποστηρίξει στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Το RT Pulse υποστηρίζεται από μια ομάδα νέων και δραστήριων ατόμων, όπως προγραμματιστές, γραφίστες, marketers, ιδιοκτήτες γυμναστηρίων, γυμναστές και εκπαιδευτές. Βελτιώνεται καθημερινά για την αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχει στην επιχείρησή σας και στους πελάτες σας. Συνδυάζουμε τις γνώσεις μας και την εμπειρία μας για να βοηθήσουμε εσάς και την επιχείρησή σας. Για οποιαδήποτε ανάγκη παρουσιαστεί επικοινωνήστε μαζί μας και θα βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση.